Novoletno srečanje članov Koronarnega kluba Brežice

Novoletno srečanje članov Koronarnega kluba Brežice

Prvo decembrsko soboto (02.12.2017) smo se člani Koronarnega kluba Brežice z avtobusi odpeljali v Zelenjak na Hrvaško, v gostišče Vila Ventek, kjer so člani vadbene skupine iz Bistrice ob Sotli organizirali že tradicionalno prednovoletno srečanje.

Decembrsko sonce je dodalo prijetnemu potovanju in topel sprejem vodje vadbene skupine Bistrica ob Sotli, Krešimirja Špoljarja, je bil znak za lepo druženje.

Številčni druščini se je pridružilo kar nekaj vaditeljic in strokovna vodja kluba Mojca Savnik Iskra,dr.med.  Pričeli so nagovori in čestitke ob uspešno izpolnjenem letošnjem programu z željo za uspešno delo vnaprej. Program je dopolnjevala Tamburaška skupina Zelenjak, ki je zaigrala po nekaj letih premora. Po okusnem kosilu in dobri glasbi Vilka Ureka, se je večina članov veselila in družila dolgo v večer.

Z dobro voljo smo se z avtobusi odpeljali v kraje, od koder smo prišli: iz Dobove, Brežic, Senovega, Krškega, Velikega Podloga in Kostanjevice. Gostitelji so se varno odpeljali v bližnjo Bistrico ob Sotli.

Verjamem, da se v novem letu zopet srečamo v tako velikem številu, saj bolezen in težave družijo ljudi in naenkrat opaziš, da nisi sam.

Metka Kržan